Новий навчальний рік

У зв’язку з воєнною агресією Російської Федерації, яка розпочалась 24.02. 2022 року та встановленням на території України воєнного стану,  затвердженого Указом Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 “Про введення воєнного стану в Україні”, затвердженого Законом України від 24 лютого 2022 року № 2102-ІХ (зі змінами), на виконання  наказу КЗ “Великобабчанський ліцей” Чугуївської міської ради Харківської області №50 від 22.08.2023 “Про організацію освітнього процесу у 2023 – 2024 навчальному році з використанням технологій дистанційного навчання” розпочинаємо освітній процес із 01.09.2023 року онлайн на захищеній освітній платформі Великобабчанського ліцею.

1.Уроки будуть проходити  на шкільній  платформі захищеного освітнього середовища за допомогою ресурсу  Google Classroom  від  Workspace for Education

  1. Розклад навчальних занять у дистанційному режимі відповідно до звичайного розкладу уроків
  2. Навчальні матеріали будуть розміщені в Google Classroom
  3. На сторінках «Хмарної школи» надані рекомендації щодо організації дистанційного навчання. Для всіх учасників освітнього процесу розроблено рекомендації з тайм-менеджменту . Додатково інформацію з інструкціями  розміщено на Методичному пораднику КЗ «Великобабчанський ліцей».
  4. Для того, щоб отримати доступ до матеріалів, треба зайти у захищене середовище Google Classroom, використовуючи обліковий запис нашого домену babkaschool.com.ua.    Логіни і паролі  для кожного учня були створені автоматично. Для зручного і зрозумілого використання Google Classroom  від  Workspace for Education були розроблені інструкції. Запроваджені шаблони наповнення уроків, якими користуються усі вчителі.
  5. Для проведення уроків у синхронному режимі використовуватиметься відеозв’язок за допомогою ресурсів Google Meet
  6. Інформаційні відео:

Як працювати  у Google Classroom

Як встановити на мобільний пристрій

Вхід з комп’ютера

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.