Харчування

ЗНАЇМО: Платформа про здорове шкільне харчування

 


ПОГОДЖУЮ                                                               ЗАТВЕРДЖУЮ
Начальник Управління державного                           Директор КЗ «Великобабчанський ліцей»
нагляду за дотриманням                                              Чугуївської міської ради
санітарного законодавства                                           Харківської області
Головного управління                                                   ____________________ І.В.Мілько
Держпродспоживслужби                                              «______»___________________2022
В Харківській області
_________________Т.М.Колпакова
«_____»__________________2022
ПРИМІРНЕ ДВОТИЖНЕВЕ МЕНЮ
для учнів 
КЗ «Великобабчанський ліцей» 
Чугуївської міської ради Харківської області

   Вихід, гр..
6-10 років 11-17 років
Перший тиждень
   1

день:

 

Салат з свіжої капусти з насінням (Клопотенко№12)

Суп овочевий

Котлети з риби смажені

Рис відварний

Закритий бутерброд з повидлом (джем) (Клопотенко №1)

Чай з лимоном

Хліб житный з маслом вершковим

Фрукти натуральні

100

 

250

100

100

75/10

 

200

60/10

50

100

 

300

100

150

75/10

 

200

60/10

70

   2

день:

 

Суп  з м’ясними фрикадельками

Сирники з морквою та сметаною кип’яченою

Картопля відварна з маслом

Ячмінний напій

Фрукти натуральні

Хліб житній

250/36

 

130/30

100/5

200

50

60

300/54

 

150/30

100/5

200

70

60

   3

день:

 

Розсольник з рисом

Нагетси з курячого філе з маслом вершковим

Яйце варене шт.

Рагу овочеве

Компот із сухофруктів

Хліб житній з маслом

Фрукти натуральні

250

50/5

 

1

150

200

60/10

50

300

75/5

 

1

200

200

60/10

70

   4

день:

 

 Салат з морквою та сиром (Клопотенко №27)

Суп картопляний з горохом

Курка в сметанному соусі

Каша гречана

Йогурт

Хліб житній

Фрукти натуральні

100

 

250

50/50

150

200

60

50

100

 

300

75/50

200

200

60

70

   5

день:

 

Салат зі свіжої капусти та моркви з олією

Борщ зі сметаною кип’яченою

Омлет

Каша пшенична

Сік фруктовий

Хліб житній

100

250/5

106

150

200

60

100

300/10

106

200

200

60

Другий тиждень

 

   1

день:

 

Салат з моркви

Суп картопляний з галушками

Риба тушкована  з овочами

Каша гречана

Чай фруктовий

Хліб житній з маслом

Фрукти натуральні

50

250

150/50

150

200

60\10

50

50

300

150/50

200

200

60\10

70

   2

день:

 

Салат зі свіжої капусти з олією

Суп  з зеленим горошком

Шніцель з яловичини

Картопля відварна

Запіканка сирна зі сметаною кип’яченою

Сік фруктовий

Хліб житній

100

250

75

150

100/10

200

60

100

300

75

150

100/10

200

60

   3

день:

 

Ікра з моркви

Борщ зі сметаною кип’яченою

Плов з курки

Узвар

Хліб житній з маслом

Фрукти натуральні

100

250/5

100/50

200

60/10

50

100

300/5

200/75

200

60/10

70

   4

день:

 

Суп  з гречаною крупою

Биточки  парові з філе курячого

Рагу овочеве

Закритий бутерброд з повидлом (джем) (Клопотенко №1)

Кефір

Фрукти натуральні

Хліб житній

250

50

150

50/10

 

200

50

60

300

75

200

50/10

 

200

70

60

   5

день:

 

Салат з яблуками квашеної капусти (Клопотенко №24)

Суп картопляний з макаронами

Омлет  картопляний з яйцем

Ячмінний напій з молоком

Хліб житній

Фрукти натуральні

 100

250

130

200

60/10

50

100

300

150

200

60/15

70