Харчування
ЗНАЇМО: Платформа про здорове шкільне харчування
ПОГОДЖУЮ ЗАТВЕРДЖУЮ Начальник Управління державного Директор КЗ «Великобабчанський ліцей» нагляду за дотриманням Чугуївської міської ради санітарного законодавства Харківської області Головного управління ____________________ І.В.Мілько Держпродспоживслужби «______»___________________2022 В Харківській області _________________Т.М.Колпакова «_____»__________________2022
ПРИМІРНЕ ДВОТИЖНЕВЕ МЕНЮ для учнів КЗ «Великобабчанський ліцей» Чугуївської міської ради Харківської області
Вихід, гр.. | |||
6-10 років | 11-17 років | ||
Перший тиждень | |||
1
день:
|
Салат з свіжої капусти з насінням (Клопотенко№12)
Суп овочевий Котлети з риби смажені Рис відварний Закритий бутерброд з повидлом (джем) (Клопотенко №1) Чай з лимоном Хліб житный з маслом вершковим Фрукти натуральні |
100
250 100 100 75/10
200 60/10 50 |
100
300 100 150 75/10
200 60/10 70 |
2
день:
|
Суп з м’ясними фрикадельками
Сирники з морквою та сметаною кип’яченою Картопля відварна з маслом Ячмінний напій Фрукти натуральні Хліб житній |
250/36
130/30 100/5 200 50 60 |
300/54
150/30 100/5 200 70 60 |
3
день:
|
Розсольник з рисом
Нагетси з курячого філе з маслом вершковим Яйце варене шт. Рагу овочеве Компот із сухофруктів Хліб житній з маслом Фрукти натуральні |
250
50/5
1 150 200 60/10 50 |
300
75/5
1 200 200 60/10 70 |
4
день:
|
Салат з морквою та сиром (Клопотенко №27)
Суп картопляний з горохом Курка в сметанному соусі Каша гречана Йогурт Хліб житній Фрукти натуральні |
100
250 50/50 150 200 60 50 |
100
300 75/50 200 200 60 70 |
5
день:
|
Салат зі свіжої капусти та моркви з олією
Борщ зі сметаною кип’яченою Омлет Каша пшенична Сік фруктовий Хліб житній |
100
250/5 106 150 200 60 |
100
300/10 106 200 200 60 |
Другий тиждень
1
день:
|
Салат з моркви
Суп картопляний з галушками Риба тушкована з овочами Каша гречана Чай фруктовий Хліб житній з маслом Фрукти натуральні |
50
250 150/50 150 200 60\10 50 |
50
300 150/50 200 200 60\10 70 |
2
день:
|
Салат зі свіжої капусти з олією
Суп з зеленим горошком Шніцель з яловичини Картопля відварна Запіканка сирна зі сметаною кип’яченою Сік фруктовий Хліб житній |
100
250 75 150 100/10 200 60 |
100
300 75 150 100/10 200 60 |
3
день:
|
Ікра з моркви
Борщ зі сметаною кип’яченою Плов з курки Узвар Хліб житній з маслом Фрукти натуральні |
100
250/5 100/50 200 60/10 50 |
100
300/5 200/75 200 60/10 70 |
4
день:
|
Суп з гречаною крупою
Биточки парові з філе курячого Рагу овочеве Закритий бутерброд з повидлом (джем) (Клопотенко №1) Кефір Фрукти натуральні Хліб житній |
250
50 150 50/10
200 50 60 |
300
75 200 50/10
200 70 60 |
5
день:
|
Салат з яблуками квашеної капусти (Клопотенко №24)
Суп картопляний з макаронами Омлет картопляний з яйцем Ячмінний напій з молоком Хліб житній Фрукти натуральні |
100
250 130 200 60/10 50 |
100
300 150 200 60/15 70 |