Вибір підручників

ПРОТОКОЛ № 05

засідання педагогічної ради

Великобабчанського навчально-виховного комплексу

 Чугуївської районної ради Харківської області

від 25.01. 2021 року

 Голова педагогічної ради: І.В.Мілько

Секретар педагогічної ради: Семенова О.В.

Присутні:  члени педагогічної ради

Відсутні:

 ПОРЯДОК  ДЕННИЙ:

  1. Про погодження замовлення підручників для учнів 4-го класу (доповідач бібліотекар  Великобабчанського НВК Протасевич В.В.)

СЛУХАЛИ 1: бібліотекаря Великобабчанського НВК   Протасевич Вікторію Володимирівну  , яка проінформувала присутніх, що відповідно до   листа  Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної  від 06.01.2021  № 01-33/87. «Про інструктивно-методичні матеріали щодо вибору підручників для учнів 4-го та 8-го класів», Відповідно до Порядку проведення конкурсного відбору підручників (крім електронних) для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 17 липня 2019 року № 1002, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 12 серпня 2019 року за № 902/33873 (далі – Порядок), на II етапі до проведення Конкурсу долучаються ЗЗСО.  Вибір підручників  схвалюється  на  засіданні  педагогічної  ради.  Протокол педагогічної  ради    протягом  двох  робочих  днів оприлюднюється на сайті Великобабчанського НВК.  З  кожної  назви  підручників,  які  перекладатимуться  на  мови  національних меншин,  до  переліку  підручників,  що  друкуватимуться  за  кошти  державного бюджету, включатимуться підручники, які отримають кращі результати вибору. Великобабчанський НВК як заклад з навчанням мовами національної меншини  може  замовити  підручники  з переліку для ЗЗСО з навчанням українською мовою.

ПОСТАНОВИЛИ:

Схвалити замовлення підручників для учнів 4-го класу та педагогічних працівників Великобабчанського НВК за таким списком (список додається)

 Голова педагогічної ради –                               І.В.Мілько

 Секретар педагогічної ради –                           О.В. Семенова

 

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.